- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Tuinplanten Tuinplanten

Onze Tuinplanten
Vers van de kweker

Alle tuinplanten

Decorum is de grootste telerscoöperatie van Europa. Samen met 55 kwekers brengen wij meer dan 4000 producten op de markt. Zo vind je ook een grote variatie Tuinplanten By Decorum. En weet je wat ons nog meer uniek maakt? Je bestelt altijd direct bij een van onze kwekers, vers uit de kwekerij. Ben je benieuwd wat onze kwekers jou te bieden hebben? Je vindt hier al onze planten!By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies