- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Jaco

WF Leenen & Zn
By Decorum

Familiebedrijf sinds 1954 

 

De gebroeders Jaco en Dirk Leenen zijn de derde generatie bij het familiebedrijf W.F. Leenen en Zn. Het bedrijf uit Voorhout kweekt al sinds 1954 narcissen. Opa Leenen heeft destijds soorten veredeld waarvan Jaco en Dirk nu de vruchten van plukken. Het veredelen van een nieuw soort duurt namelijk 30 jaar(!) voordat het geïntroduceerd kan worden. Het bedrijf heeft unieke soorten narcissen, die exclusief door hen geteeld worden. Zo hebben zij dubbelbloemige- en trosnarcissen en nog meer bijzondere soorten. Gedurende het seizoen (van okt tot eind april) hebben de broers een breed pakket van wel 20 soorten narcissen verkrijgbaar. Alleen het állerbeste uitgangsmateriaal wordt voor de teelt van narcissen gebruikt. Het broeien van de narcissen vind plaats op schelpen, hierdoor wordt schoon geteeld en blijven de narcissen vrij van vuil en ziektes. 
  JoGrow - Decorum kweker

 

Narcissen By WF Leenen


Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Innovatie

Aan innovatie wordt veel aandacht besteed, zo telen de broers ook Sonatini’s, dit zijn kleinbloemige soorten amaryllis. Een bijzonder product dat nog niet zo bekend is in de markt, maar zeker de moeite waard om te ontdekken! Jaco en Dirk telen 11 soorten Sonatini’s exclusief in Nederland. 


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies