- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Rick en Bart
Rick-en-Bart

Van der Valk Groenesier
By Decorum

Familiebedrijf sinds 1978 

Van der Valk Groenesier kweekt een onmisbaar product in het Decorum assortiment en voor de bloemist: oftewel snij- of decoratiegroen. Dit product zorgt ervoor dat boeketten en arrangementen meer body krijgen. Groene bladeren en takken zijn vaak een rijke groene toevoeging aan een boeket. Rick en Bart van der Valk kweken samen zes verschillende soorten asparagus van hoge kwaliteit. Naast de natuurlijk groene zijn er ook geverfde varianten te verkrijgen! Van der Valk heeft meer dan 35 jaar ervaring met het kweken van Asparagus en weet er dus alles van.


      JoGrow - Decorum kweker
 

 

van der Valk Groenesier
Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzaamheid

 

De broers maken niet alleen de beste kwaliteit Asparagus, maar doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van aardwarmte en zonne-energie. Bart en Rick leveren elke dag hun Asparagus uit met de complimenten van Decorum.

 

Van der Valk Groenesier - Decorum kweker

 


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies