- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Patrick
Patrick

Van der Gulik Tulpen
By Decorum

Al ruim 50 jaar een familiebedrijf 

Van der Gulik is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat. De kwekerij en broeierij zijn toentertijd opgericht door Henk van der Gulik, de oom van de huidige eigenaar. Sinds die periode is het bedrijf uitgegroeid tot 18 hectare buitenteelt en een broeierij van +/- 3,000.000 stelen, waar Patrick van der Gulik intussen mede-eigenaar van is. De focus van de familie Van der Gulik ligt op hoogwaardige kwaliteit en continue vernieuwing in het assortiment.
  Van der Gullik Tulpen - Decorum kweker

 

Tulpen van Van der Gulik Tulpen

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Hoogste kwaliteit Tulpen

Tulpen zijn net als Krokussen, Hyacinten en Narcissen bloemen uit voorjaarsbollen. Het fenomeen ‘voorjaarsbollen’ heeft ermee te maken dat deze voorjaarsbloemen door de natuur zijn voorgeprogrammeerd om in het voorjaar te bloeien. Om stevige wortels te creëren hebben de voorjaars bolgewassen eerst een flinke koude periode nodig om daarmee een bloem met dikke- en stevige steel te laten uitkomen. Onze kweker van der Gulik Tulpen weet hier alles van en past de beste technieken toe op zijn producten om tulpen van de hoogste kwaliteit te kweken.

 


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies