- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
John

Straathof Flowers
By Decorum

Straathof Flowers & Zn 

Straathof Flowers is gespecialiseerd in snijhyacinten. Susanne en John Straathof zijn samen met hun zonen Rick en Max al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het kweken van hyacinthen.De hyacinth is een super leuk product, wat je meteen aan het voorjaar doet denken! De hyacinten zijn van half september tot half april verkrijgbaar. Om goede hyacinten te telen, heb je eerst goede bollen nodig. Dit deed John Straathof besluiten om het grootste deel van zijn bollen zelf te broeien. Slim!
  JoGrow - Decorum kweker

 

Hyacinten van Straathof Flowers

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Telen met een vooruitziende blik

De hyacintenteelt vraagt om veel planning, want het telen duurt maar liefst drie jaar. Meegaan in kleur trends is dan een uitdaging, maar die gaat Straathof Flowers niet uit de weg! Met voldoende kleuren en wellicht een vooruitziende blik, weet Straathof een bijzonder aantrekkelijk assortiment te bieden.


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies