- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Richard
Richard

Kwekerij Richplant 
By Decorum

Familiebedrijf sinds 1983 

Kweker Richard is in 1983 gestart met het kweken van potplanten waarvan de gardenia jasminoïdes het belangrijkste product is.

Sinds 1998 kweekt Richplant in een enorme kas van 60.000 m2 een breed assortiment van unieke producten. Naast de teelt van de Gardenia Jasminoides in diverse potmaten worden er ook een aantal exclusieve seizoensproducten gekweekt. Het doel van Richard:"de consument verrassen en blij te maken met minder bekende bloeiende planten van de beste kwaliteit!".

JoGrow - Decorum kweker

Kamerplanten By Richplant

Benieuwd naar het complete aanbod planten By Richplant? Je vindt ze hier allemaal!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Gardenia Jasminoïdes
Gardenia Jasminoïdes
Kaapse Jasmijn
25 cm
13 cm

€14,95

incl. btw
In winkelmandje

Duurzaamheid

De term duurzaamheid valt vrijwel dagelijks, wij zijn daarom ook dagelijks bezig met duurzaamheid. Naast een gedeelte MVO, leveren we ook graag een positieve bijdrage aan het milieu en streven we naar een duurzame wereld. Zo zijn een aantal van onze kassen Groen Label kassen. Een Groen Label Kas draagt bij aan verduurzaming van de glastuinbouw en voldoet aan strenge milieu-eisen. Voor de consument zijn de certificaten te controleren op de website van www.volgjebloemofplant.nl. Dit door het invoeren van ons MPS-nummer (601059), dit nummer is terug te vinden op de verpakking van het gekochte product. 


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies