- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Jaap

Moerman Lilium
By Decorum

Leliekwekerij Moerman 

Onze bloemen zijn met veel passie en liefde geteeld door Nederlandse kwekers. Zodra jouw bestelling binnenkomt bij een van onze kwekers, gaan zij zo snel mogelijk aan de slag met jouw boeket. En omdat zij alleen de allermooiste bloemen gebruiken voor jouw boeket, blijven Decorum boeketten extra lang houdbaar! Daarnaast is de natuur, het klimaat en de toekomst van de aarde enorm belangrijk, dit hoef je een Decorum kweker natuurlijk niet uit te leggen!
  JoGrow - Decorum kweker

 

Lelies van Moerman Lilium

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzaamheid

De leliekwekerij van Decorum - Moerman Lilium - streeft iedere dag naar topkwaliteit Lelies. Dankzij de strenge duurzaamheidseisen die de Decorum kwekers hanteren en de milieucertificaten waarop de leliekweker ieder jaar verantwoording moet afdragen, koopt u verantwoord de beste lelies van Nederland.


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies