- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Frans

Cymbidiumkwekerij Koningshof
By Decorum

Familiebedrijf in Snijcymbidiums 

Kwekerij Koningshof is het bedrijf van Frans de Koning en zijn vader Aad. Deze bloemenkweker is gespecialiseerd in snijcymbidiums. Bijna 100 grootbloemige soorten van de cymbidiums heeft Koningshof in het assortiment. De teeltwijze is bijzonder, want de kas is opgedeeld in zeven delen. Alle delen bloeien ongeveer acht weken per jaar. Daardoor is de productie tijdens bloeimaanden november tot juni zeer constant. Als Frans alle bloemen uit een gedeelte heeft verkocht, staan de eerste bloemen uit het volgende gedeelte alweer in bloei. Daardoor kan Kwekerij Koningshof het hele seizoen cymbidiums aanbieden.
  JoGrow - Decorum kweker

 

Cymbidium

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Lang vaasleven

Top off the list bij Aad en Frans, is de uitzonderlijke kwaliteit van hun bloemen! Frans selecteert altijd zijn beste soorten uit voor Decorum en is dagelijks op zoek naar nieuwe soorten om zijn assortiment te verbreden. Elke bloem heeft zijn eigen kleur, lip en tekening, maar wat ze gemeen hebben is de lange houdbaarheid. Je kunt een cymbidium namelijk wel drie weken op de vaas laten staan.


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies