- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Philip

Kwekerij Bosbloemen
By Decorum

Familiebedrijf sinds 1981 

Kwekerij Bosbloemen is het familiebedrijf van Koos, Marieke en Philip Bos, gevestigd in het Westland.Bosbloemen zorgt voor prachtige celosia in het Decorum assortiment. Dit is een echte seizoen bloeier en heel mooi te schikken in een stijlvol boeket, een echte eyecatcher. Het bedrijf kweekt in het seizoen ongeveer 4 miljoen bloemen, allen van de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze geteeld.

  Bosbloemen - Decorum kweker

 

Celosia's van Bosbloemen

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzaamheid

Bij iedere teelt van de Snijcelosia worden bij Bosbloemen biologische bestrijdingsmiddelen ingezet, ter preventie van pesticiden en andere ziektes in de Celosia. De Biologische bestrijding van de Celosia zet Philip Bos beestjes in voor de bestrijding tegen pesticiden. In de laatste jaren hebben wij het voor elkaar gekregen, iedere plaag in de Celosiabloem te bestrijden met inzet van de biologie, waardoor wij het spuiten met chemische bestrijdingsmiddelen niet meer hoeven te doen. 100% biologische bestrijding maakt het werk zwaarder maar dat is de passie waar Philip Bos eerder op doelde.

Philip Bos - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies