- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Dirkjan & Laurens
Dirkjan-&-Laurens

Jac Oudijk Gerbera & Zn
By Decorum

Familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring 

Jac Oudijk is een echte specialist op het gebied van Germini's. Met een ervaring van ruim 45 jaar zorgen Dirk-Jan en Laurens ervoor dat er een prachtige Germini met een hoge kwaliteit bij de consument in huis komt. Met het assortiment van Jac Oudijk is het ook niet mis, want ze hebben een assortiment van wel 65 verschillende soorten Germini’s, dagelijks vers beschikbaar.
  Jac. Oudijk - Decorum kweker

 

Germini van Jac Oudijk

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Germini is een kindeenvoudige bloem

De Germini is de meest eenvoudige en opvallende bloem die er is. Nadat de Gerberaplant is gepoot en bloemen gaat geven moeten de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn, zoals deze ook voor mensen gelden. Gerbera’s houden namelijk van veel zon en groeien naar de zon toe (of eerder groeien ze van het donker af). Ook water is een directe behoefte van de Gerbera. Als de omstandigheden optimaal blijven geeft de Gerberaplant gemiddeld drie tot vijf bloemen per jaar. De bloem is groots en bepaald hierdoor vaak de sfeer en de kleur van het boeket.


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies