- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Erik

Gebr. Hofland Freesia
By Decorum

Fijngeurende Freesia 

Hofland is een bekende naam in de freesia wereld. Op een areaal van 5 hectare produceren Erik Hofland en zijn broer Marinus Hofland zo’n 17,5 miljoen Freesia’s per jaar. Samen doen zij er alles aan de Freesia’s jaarrond in 5 kleuren zo duurzaam mogelijk te produceren. Als unique selling point gebruikt Hofland Freesia de subtiele- en fijngeurende lucht die hun Freesia afgeeft.


  Erik Hofland - Decorum kweker

 

Freesia van Hofland Freesia

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzaamheid

Bij Decorum zit kwaliteit en duurzaamheid in het DNA. Voor een Freesia van Hofland Freesia's geldt dit niet anders. Het bedrijf loopt voorop in de innovatie rondom biologische bestrijding. Hofland Freesia beschikt over alle duurzaamheidscertificaten en streeft zelfs naar meer. Het voordeel van de freesia teelt is dat er weinig tot geen warmte en energie bij wordt gebruikt, dit is opzichzelf al zeer duurzaam. Continu verbeteren, innoveren en investeren in de teelt, realiseert ook in de toekomst een duurzame teelt.

Erik Hofland - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies