- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Eric

Future Flowers
By Decorum

Callakwekerij met 15 jaar ervaring 

Eric Janssen teelt al 15 jaar calla’s. De Calla is bij uitstek een eyecatcher in een boeket, het is niet voor niets de geluks-bloem. Future flowers kweekt 8 verschillende soorten en zijn het hele jaar beschikbaar. De drijfveer van Eric is om de allermooiste calla's te kweken van de hoogste kwaliteit, duurzaam geteeld en het bedrijf wil zich continu verbeteren. Een echte Decorum kweker!
  Future flowers - Decorum kweker

 

Calla's van Future Flowers

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzame teelt

Bij Future Flowers wordt continu gezocht naar duurzame oplossingen. Zo kweekt het bedrijf met LED-verlichting indien nodig en wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp. Deze warmtepomp zet het overtollige warmte uit de kas om in bruikbare energie. Op deze manier maakt het bedrijf alleen gebruik van zelf opgewekte energie.

Future Flowers - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies