- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Freek & Martin
Freek-&-Martin

Kwekerij Fa. Freek van der Velden
By Decorum

Familiebedrijf en al 25 jaar gerbera specialist 

Kwekerij Fa. Freek van der Velden is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het kweken van pot gerbera’s en garvinea’s. En zoals je ziet wordt je wel erg blij van al die vrolijke kleuren van de garvinea's en gerbera's! Voor eigenaren Freek en Martin van der Velden heeft het telen van kwaliteitsproducten prioriteit. Dit uit zich onder andere in het teeltproces. Van stekje tot volwassen plant houden vader en zoon het proces nauwlettend in de gaten en wordt er indien nodig ieder dag bijgestuurd om planten van topkwaliteit leveren. Ook wordt ontzettend strak gesorteerd op verschillende klantwensen. Voor zowel Gerbera en Garvinea geldt dat alleen de beste planten uitgeleverd worden onder het label van Decorum.

JoGrow - Decorum kweker

Tuinplanten By Fa. Freek van der Velden

Benieuwd naar het complete aanbod planten Fa. Freek van der Velden? Je vindt ze hier allemaal!


Duurzaamheid

Naast het telen van kwaliteitsplanten is het milieu een onderdeel van ons bedrijf. We willen het milieu zo min mogelijk belasten, hergebruiken het water, scheiden afval en wekken onze eigen energie op. Bij de gewasbescherming gaan we uit van biologische gewasbescherming. Omdat de kwekerij zowel Productproof als MPS SQ gecertificeerd is, mag er ook uitgeleverd worden in de duurzame Decorum Feel Green uitstraling. Bij Freek en Martin is iedere order belangrijk, of het nu een tray of een trailer vol is.


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies