- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Menno

Borst Bloembollen
By Decorum

Familiebedrijf sinds 1946 

Tulpen kweken en tulpenbollen vermeerderen zit deze kweker in het bloed. Omstreeks 1910 is het bedrijf opgericht door Jaap Borst die toen alleen groenten verbouwde. Vanaf 1946 richte het bedrijf zich specifiek op tulpen en zijn zij uitgegroeid tot een zeer uitgebreid en veelomvattend tulpenbedrijf. Vermeerderen en introduceren van nieuwe exclusieve tulpen en cultivars is het specialisme van Borst Bloembollen. Dit betekent dat ze niet alleen zelf tulpen kweker die je in een boeket of bij Decorum Online kan kopen, maar ook dat ze bloembollen aan andere kwekers verkopen die deze bollen dan weer tot tulp laten opbloeien!
  Borst Bloembollen - Decorum kweker

 

Tulpen- en Pioenrozen van Borstbloembollen

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Neventeelt

Het werkgebied van Borst Bloembollen is niet alleen in Nederland, maar ook in Nieuw Zeeland en Chili! Naast tulpen is Borst Bloembollen zich de laatste jaren ook gaan specialiseren in Pioenrozen. Ook daar produceren ze zowel de pioen zelf als de pioenstekken.

Borst Bloembollen - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies