- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Erik

Erik Boers Amaryllis
By Decorum

Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring 

Boers Amaryllis is een echt Westlands familiebedrijf. De kwekerij wordt al ruim 50 jaar van generatie op generatie doorgezet. Sinds 2006 wordt Boers Amaryllis geleid door Erik Boers nadat hij zijn vader opvolgde. Met al deze ervaring, is Boers Amaryllis uitgegroeid tot een gerenomeerd en moderne amarylliskwekerij, die zich blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit. Boers Amaryllis zorgt voor een prachtige snij amaryllis in het Decorum assortiment. De amaryllis is een echte blikvanger in vele boeketten!
  Erik Boers amaryllissen - Decorum kweker

 

Amaryllisen van Erik Boers

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Seizoensproduct

De amaryllis is een echt seizoensproduct. Het seizoen waarin deze bloem beschikbaar is, is van oktober tot en met februari, met een piek in december voor Kerstmis. Erik Boers kweekt zware en exclusieve soorten, vooral de klassieke kleuren rood, wit en tweekleurig. Erik levert elke amaryllis seizoen zijn zwaarste sortering uit, met de complimenten van Decorum.

Erik Boers Amaryllissen - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies