- De mooiste planten zijn Decorum planten -
Home Onze kwekers Arcadia Chrysanten

Kwekerij Arcadia 
By Decorum

Special flowers for special people! 

Arcadia Chrysanten: special flowers for special people! Dat is nog eens een pakkende slogan. Arcadia is een vooruitstrevend bedrijf dat jaarlijks zo’n 50 miljoen bloemen-stelen van de chrysant produceert. Het kleuren assortiment van de chrysant wisselt met de seizoenen mee en is daarmee altijd actueel qua kleur en uitstraling. Om telkens vernieuwend te zijn en de bloemist en consumenten te blijven inspireren, is Arcadia (samen met gerenommeerde veredelingsbedrijven) continu op zoek naar nieuwe kleuren en chrysanten soorten waar de consument blij van wordt!JoGrow - Decorum kweker

Kamerplanten By Persoon Potplanten

Benieuwd naar het complete aanbod planten By Persoon Potplanten? Je vindt ze hier allemaal!


Vernieuwend en duurzaam

Niet alleen het assortiment van de chrysanten van Arcadia is vernieuwend, ook duurzaamheid is erg belangrijk binnen het bedrijf. Arcadia loopt voorop in Het Nieuwe Telen en is marktleider in pluischrysanten. De pluischrysant is een speciaal soort chrysant met een grote bloem die jaarrond leverbaar is. De directie van Arcadia bestaat uit meerdere personen. Bert, Ronald, Bart, René en Steef leveren hun prachtige bloemen elke dag uit met de complimenten van Decorum!


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.