- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers Ronald, Rene & Roy
Ronald-Rene-&-Roy

Chrysantenkwekerij Arcadia 
By Decorum

Special flowers for special people! 

Arcadia Chrysanten: special flowers for special people! Dat is nog eens een pakkende slogan. Arcadia is een vooruitstrevend bedrijf dat jaarlijks zo’n 50 miljoen bloemen-stelen van de chrysant produceert. De kleuren in het assortiment van Arcadia wisselt met de seizoenen mee, hierdoor is het bedrijf altijd actueel qua kleur en uitstraling. Het bedrijf is continu opzoek naar nieuwe chrysanten kleuren en soorten, om de consument te blijven inspireren.

Arcadia - Decorum kweker

Chrysanten van Arcadia

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Vernieuwend en duurzaam

Arcadia zorgt voor duurzame producten door continu te innoveren op gebied van belichting en het verduurzamen van de bestrijdingsmiddelen. Dat traject start door in eigen nieuwe kwekerijen te Chrysanten te laten groeien onder LED-belichting. Naast ledlampen groeien de Chrysanten van Arcadia onder omstandigheden waarin de lucht is behandelt, dit is ideaal voor de groei van Chrysanten. Als laatste wordt in de kwekerijen van Arcadia uitsluitend met biologische bestrijdingsmiddelen geteeld. Arcadia brengt jaarlijks 6 nieuwe soorten op de markt. Het uitbrengen van deze hoeveelheid nieuwe soorten is uniek binnen de sierteeltsector.

Arcadia - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies