- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Onze kwekers André & Martijn
André-&-Martijn

André Knoppert & Zn
By Decorum

Familiebedrijf van vader op zoon

André Knoppert en Zn, De eigenaren André en Martijn Knoppert kweken al jarenlang het kleurrijke voorjaarsproduct ranonkels. Het ranonkelseizoen loopt van maart tot en met mei, en in die tijd kunnen we jouw verblijden met deze vrolijke voorjaars beauty’s. Naast de ranonkels kweekt deze kweker ook pluischrysanten. De pluischrysanten groeien niet het hele jaar door, maar van half september tot eind december. Bij deze kweker komen vaak verschillende bijzondere soorten, kleuren en vormen bloemen voorbij. Dit vindt de familie Knoppert juist een uitdaging!
  Martijn en Andre knoppert - Decorum kweker

 

Ranonkelkwekerij Andre Knoppert en Zn

Benieuwd naar het complete aanbod boeketten van Flowers by Decorum? Je vindt ze hier allemaal!


Kweken met de natuur mee

In de kas worden zo’n 11 verschillende kleuren Ranonkels geteeld. Ieder jaar is Andre Knoppert Ranonkels opzoek naar mooiere, dikkere en betere soorten Ranonkel. Zelf selecteert Andre Knoppert al soorten met extra zware stelen met dikke bloemen. De duurzame teeltwijze van de Ranonkels samen met het sorteren op grote bloemen en zware kwaliteit Ranonkel maakt het Decorum kwaliteitslabel mogelijk. Ranonkel van Decorum Als de Ranonkels zijn gesneden, worden de Ranonkels gesorteerd in de schuur en gebost. Het doel van Andre Knoppert is dat Decorumkwaliteit Ranonkels netjes worden gesorteerd op kwaliteit en zwaarte van de Ranonkelsteel. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan het bosproces. Voordat de Ranonkels de schuur verlaten, worden de stelen per stuk gewogen om vervolgens onder het Decorum-label naar de veiling te mogen worden.  

Andre en martijn knoppert - Decorum kweker


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies