- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Schefflera

Vingersboom 
Schefflera

Vingersboom kopen

De Vingersboom wordt ook wel Schefflera genoemd. De Vingersboom is een grote, makkelijke kamerplant die goed tegen droogte kan en van veel licht houdt!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Schefflera Gold Capella
Uitverkocht
Schefflera Gold Capella
Vingersboom
70 cm
21 cm

€34,95

incl. btw
In winkelmandje

Schefflera kopen

Schefflera kopen? In de hoger gelegen gebieden van Taiwan kennen ze 'm als boom, hier als kamerplant. Aan de handvorm van de bladeren dankt hij de bijnaam Vingersboom'. Makkelijke gast: koud of warm, veel of weinig licht: maakt niet uit! Maar de Schefflera heeft een heimelijk genoegen, hij voelt zich namelijk geweldig wanneer je het stof, dat zich regelmatig vormt op zijn bladeren, verwijdert. Je kunt deze plant zelfs onder de douche zetten! Lees alles over Vingersboom verzorging.

Tip! Decorum biedt een compleet aanbod planten. Bekijk hier welke planten je nog meer kunt kopen:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kamerplanten kopen

 

Vingersboom (Schefflera) kopen

Wil je een Vingersboom kopen? Dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je altijd helemaal vers bij een kweker in Nederland. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Schefflera hierboven en kies zelf welke Vingersboom jij binnen no-time thuisbezorgd wil hebben!

 

Vingersboom te koop By Decorum

De Vingersbomen By Decorum worden gekweekt door Schefflerakwekerij JoGrow, dé Schefflera specialist van Europa! In 1980 is JoGrow als familiebedrijf gestart met het telen van potplanten en sindsdien hebben ze zich steeds verder gespecialiseerd in het kweken van groene tropische kamerplanten.

JoGrow heeft een breed assortiment beschikbaar met Aglaonema, Areca, Polyscias, Sansevieria en Schefflera. De meeste tropische groene kamerplanten vind je wel bij JoGrow terug en ze kunnen allemaal met of zonder toegevoegde waarde worden geleverd. 

Tip: koop hier de andere planten van JoGrow:
Lees meer over JoGrow

 

Soorten Schefflera

Er zijn heel veel verschillende soorten Schefflera, de meest bekende zijn:
  • Schefflera Arboricola
  • Schefflera Amate
  • Vingersboom

Tip: je kunt nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies