- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Phlebodium

Phlebodium
Blauwvaren

Phlebodium kopen

De Phlebodium staat ook wel bekend als Zinkvaren en Blauwvaren. De Phlebodium groeit in de natuur in de boomtoppen van diverse oerwouden. In de moerassen van Florida komt de Phlebodium vaak hoog in de bomen voor. De zinkvaren behoort tot de varen familie. 


Weergave:
 

Blauwvaren kopen

Phlebodium kopen? De Phlebodium wordt ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd is een populaire hangplant. In het wild kan deze kamerplant een meter hoog worden. Echter is de kans heel klein dat de woonkamervariant van de Phlebodium dit zal bereiken. Desondanks blijft de Zinkvaren een populaire kamerplant, want de Phlebodium behoort zeker tot de categorie makkelijke kamerplanten. Lees alles over Blauwvaren verzorging.

Tip: Decorum biedt een compleet aanbod planten. Bekijk hier welke planten je nog meer kunt kopen:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kamerplanten kopen

 

Zinkvaren kopen

Wil je een Zinkvaren kopen? Of Blauwvaren? Dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je altijd helemaal vers bij een kweker in Nederland. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Phlebodium hierboven en kies zelf welke Phlebodium ofwel Zinkvaren jij binnen no-time thuisbezorgd wil hebben!

 

Zinkvaren en Blauwvaren te koop By Decorum

De Blauwvarens en Zinkvarens By Decorum worden gekweekt door Phlebodiumkwekerij Hillplant. Hillplant B.V. is sinds 1984 gespecialiseerd in de kweek van hangplanten en is al jaren marktleider op dit gebied. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en zijn de kassen optimaal ingericht voor de kweek van hang- en perkplanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten die door Hillplant met liefde worden gekweekt. Onderdeel van dit assortiment zijn aeschynanthus, chlorophytum, lepismium, tradescantia, varens en verschillende soorten perkgoed. Een aantal daarvan heeft Hillplant zelf veredeld.

Tip: je kunt ook andere planten kopen van Hillplant:

Lees meer over Hillplant

 

Soorten Zinkvarens en Blauwvarens te koop

Er zijn heel veel verschillende soorten Phlebodium ofwel Zinkvarens te koop. De bekendste soorten Phlebodium zijn:
  • Phlebodium Blue Star
  • Phlebodium Aureum
  • Phlebodium Davana

Tip: je kunt nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies