- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Jatropha

Jatropha
Flessenplant

Jatropha kopen

Jatropha kopen? De Jatropha, Koraalplant of Flessenplant is oorspronkelijk afkomstig uit de tropische delen van Azië en Afrika en is dus een echte tropische kamerplant.Weergave:
 


Bezig met laden...
Jatropha Multifida
Uitverkocht
Jatropha Multifida
Koraalplant
35 cm
17 cm

€34,95

incl. btw
In winkelmandje

Flessenplant kopen

De Jatropha behoort tot de de Euphorbiaccae (Wolfsmelkachtigen). Het soort Jatropha Podagrica (oftwel Buddha belly plant) heeft een opgezwollen stam die de naam “Buddha Belly” eer aan doet. De grote bladen zijn aan de bovenkant donkergroen en aan de onderkant grijsachtig. De plant heeft koraalrode bloemen.

Tip: lees alles over Jatropha verzorging

Tijdens de zomermaanden kan de Jatropha ook prima op het terras of balkon staan. De rode bloemen trekken veel vlinders aan. 

Tip! Decorum biedt een compleet aanbod kamerplanten. Bekijk hier welke planten je nog meer kunt kopen:

Kamerplanten kopen

 

Jatropha Podagrica Compacta kopen

Wil je een Jatropha, Flessenplant of Koraalplant kopen? Dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je altijd helemaal vers bij een kweker in Nederland. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Jatropha hierboven en kies zelf welke Jatropha jij binnen no-time thuisbezorgd wil hebben!

 

Jatropha By Decorum

De Jatropha By Decorum worden gekweekt door Jatropha kwekerij Richplant. Richplant, van Richard en Ellen Scheffers, kweekt op 60 duizend vierkante meter in het Westland diverse soorten exclusieve bloeiende kamerplanten. Richplant heeft al sinds 1987 ervaring met het kweken van heerlijk geurende Gardenia's. Door de jaren heen zijn er steeds meer planten bij gekomen waar Richard en zijn team zich in hebben gespecialiseerd.

Lees meer over Richplant

 

Soorten Jatropha

Er zijn heel veel verschillende soorten Jatropha’s. De bekendste soorten Jatropha zijn:
  • Jatropha Multifida
  • Jatropha Podagrica

Tip: je kunt nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies