- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Croton

Croton 
Wonderstruik

Croton (Wonderstruik) kopen

Croton kopen? De Croton ofwel Codiaeum is een karaktervolle plant die wel opvalt met zijn prachtnerven, opvallende bladeren en uitgesproken kleuren. Een andere bijnaam voor de Croton is Wonderstruik. De Croton is allesbehalve saai! 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Croton Mammi
Uitverkocht
Croton Mammi
Codiaeum
35 cm
12 cm

€17,95

incl. btw
In winkelmandje

Croton kopen

De Croton staat ook wel bekend als Codiaeum of Wonderstruik en komt in de natuur voor in Indonesië, Polynesië, Maleisië, Pakistan en India. Daar groeit hij in veel gevallen uit tot een metershoge struik. Lees alles over Croton verzorging.

Tip: Decorum biedt een compleet aanbod planten. Bekijk hier welke planten je nog meer kunt kopen:

Kamerplanten kopen

 

Codiaeum kopen

Wil je een Codiaeum kopen? Dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je altijd helemaal vers bij een kweker in Nederland. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Croton hierboven en kies zelf welke Croton jij binnen no-time thuisbezorgd wil hebben!

Wonderstruik kopen

Een Wonderstruik koop je bij Decorum altijd direct uit onze Nederlandse kwekerij bij jou in de buurt. Vandaag besteld = vandaag door de kweker ingepakt! Uiteraard zorgvuldig, zodat jouw nieuwe Croton helemaal veilig en wel aankomt. 

 

Croton By Decorum

De Croton’s By Decorum worden gekweekt door Crotonkwekerij JoGrow. In 1980 is JoGrow als familiebedrijf gestart met het telen van potplanten en sindsdien hebben ze zich steeds verder gespecialiseerd in het kweken van groene tropische kamerplanten.

JoGrow heeft een breed assortiment beschikbaar met aglaonema, areca, polyscias, sansevieria en schefflera. De meeste tropische groene kamerplanten vind je wel bij JoGrow terug en ze kunnen allemaal met of zonder toegevoegde waarde worden geleverd. 

Tip: meer planten kopen van onze kweker JoGrow? Klik hieronder:
Lees meer over JoGrow

 

Soorten Croton te koop

Er zijn heel veel verschillende soorten Croton, de meest bekende zijn:
  • Croton Mammi
  • Croton Petra
  • Croton Norma
  • Croton Iceton
  • Croton Gold Dust
  • Croton Curly
  • Croton Excellent
  • Croton Tamara

Tip: je kunt nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies