- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Asplenium

Asplenium
Streepvaren

Asplenium (Streepvaren) kopen

De Asplenium ofwel Streepvaren is een mooie varen met fijn gelobte bladeren. Donkergroene bladeren die een beetje glimmen. Deze varen is ook prima geschikt als badkamerplant, je zult zien dat hij het prima naar zijn zin zou hebben als de luchtvochtigheid af en toe flink hoog is.


Weergave:
 

Asplenium kopen

Al wil je een Asplenium kopen? Dan is het goed om te weten dat, net als de meeste varens, ook de Asplenuim veel water nodig heeft om de grond vochtig te houden. Maar zorg er voor dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. De Asplenium is een perfecte hangplant
Lees alles over Asplenium verzorging

Tip: Decorum biedt een compleet aanbod planten. Bekijk hier welke planten je nog meer kunt kopen:

Kamerplanten kopen

 

Streepvaren kopen

Wil je een Streepvaren kopen? Dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je altijd helemaal vers bij een kweker in Nederland. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Asplenium hierboven en kies zelf welke Asplenium ofwel Streepvaren jij binnen no-time thuisbezorgd wil hebben!

 

Asplenium kopen By Decorum

De Asplenium’s By Decorum worden gekweekt door Aspleniumkwekerij Hillplant, dé Asplenium specialist van Europa! Hillplant B.V. is sinds 1984 gespecialiseerd in de kweek van hangplanten en is al jaren marktleider op dit gebied. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en zijn de kassen optimaal ingericht voor de kweek van hang- en perkplanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten die door Hillplant met liefde worden gekweekt. Onderdeel van dit assortiment zijn Asplenium, chlorophytum, rhipsalis, tradescantia, asparagus, varens en verschillende soorten perkgoed. Een aantal daarvan heeft Hillplant zelf veredeld.

Tip: wil je deze planten kopen? Klik dan hieronder:

Lees meer over Hillplant
 

Asplenium soorten te koop

Er zijn verschillende Asplenium soorten te verkrijgen, de meest bekende zijn:
  • Asplenium Parvati
  • Asplenium Scolopendrium
  • Asplenium Nidus
  • Asplenium Crispy wave
  • Asplenium Trichomanes
  • Asplenium Antiquum
  • Asplenium Campio
  • Asplenium Hurricane

Tip: je kunt nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies