- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Aeschynanthus

Aeschynanthus
Lipstickplant

Aeschynanthus (Lipstickplant) kopen

De Aeschynanthus staat ook wel bekend als de Lipstickplant en is afkomstig uit Zuidoost-Azië. De Aeschynanthus wordt gezien als één van de mooiste hangplanten die er zijn en dat vinden wij niet zo gek! Zijn naam betekent bloem der schaamte, omdat hij zijn bloemen lang verborgen houdt. maar de Lipstickplant heeft echt helemaal niets om zich voor te schamen, want wat een pareltje is de Aeschynanthus! Als de bloemen eenmaal tevoorschijn komen, zijn het prachtig rode bloemen!


Weergave:
 

Aeschynanthus kopen

Wil je een Aeschynanthus kopen? Er bestaan verschillende soorten Aeschynanthus. Elk soort is net weer even iets anders, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze met passie worden gekweekt door onze kweker Hillplant. Een heuse specialist in hangplanten, met een collectie 'Hillhangers'! Een tip van onze kweker Chris van den Heuvel: 'geef deze plant bij voorkeur lauwwarm water om vlekken op het blad te voorkomen.' Geniet van deze bijzondere hanger! 
 

Enkele leuke feitjes over de Lipstickplant:

 • De perfecte hangplant
 • Ook geschikt als klimplant
 • Geschikt voor alle woonruimten
 • Lees alles over Lipstickplant verzorging
Tip: Decorum biedt een compleet aanbod planten

Kamerplanten kopen

 

Lipstickplant kopen

Al wil je een Lipstickplant kopen, dan ben je bij Decorum aan het juiste adres. Decorum is de telersvereniging van Nederland en met maar liefst 55 aangesloten Nederlandse kwekers, koop je jouw Lipstickplant altijd helemaal vers bij onze Nederlandse kweker. Zo, hup, direct uit de kwekerij. Bekijk ons aanbod Aeschynanthus hierboven en kies zelf welke Aeschynanthus ofwel Lipstickplant jij wilt kopen en binnen no-time thuisbezorgd wil hebben! 

 

Aeschynanthus kopen By Decorum

De Aeschynanthus By Decorum worden gekweekt door Aeschynanthuskwekerij Hillplant, dé Aeschynanthus specialist van Europa! Hillplant B.V. is sinds 1984 gespecialiseerd in de kweek van hangplanten en is al jaren marktleider op dit gebied. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en zijn de kassen optimaal ingericht voor de kweek van hang- en perkplanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten die door Hillplant met liefde worden gekweekt. Onderdeel van dit assortiment zijn aeschynanthus, chlorophytum, rhipsalis, tradescantia, varens en verschillende soorten perkgoed. Een aantal daarvan heeft Hillplant zelf veredeld.

Maak kennis met Hillplant
 

Aeschynanthus soorten te koop

Er zijn verschillende Aeschynanthus soorten te koop, de meest bekende zijn:

 • Aeschynanthus Japhrolepis
 • Aeschynanthus Marmomoratus
 • Aeschynanthus Rasta
 • Aeschynanthus Mona Lisa
 • Aeschynanthus Pink Polka
 • Aeschynanthus Lobbianus twister
 • Aeschynanthus Variegata

Bovendien kun je nog veel meer planten kopen bij onze kwekers. Bekijk ook eens onze:


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies