- De mooiste planten zijn Decorum planten -
Home Duurzaamheid

Duurzaamheid

Decorum is het premium merk van de Nederlandse sierteelt. En dat al sinds 1999. Wat ooit begon als een droom van ambitieuze kwekers, is uitgegroeid tot een sterk merk welke zijn weerga niet kent. Ruim 120 miljoen euro aan Decorum producten worden elkaar jaar verkocht door vakidioten aan andere vakidioten, kenners en liefhebbers.

Dankzij herkenbare branding en strenge kwaliteitseisen weet de koper een ding zeker: ik koop het beste. Decorum producten voldoen aan hoge duurzaamheidseisen. Alle Decorum kwekers zijn in bezit van de beste milieucertificaten

The earth is what we all have in common

Shop planten 

 

Energie & water

Wees zuinig op mij. Ik ben maar alleen. Dat is een opdracht van moeder natuur. Schonere energie maakt onze wereld beter. De zon en geothermische energie zijn onze grootste vrienden. Alle Decorum kwekers zetten in op energie zuinig produceren. Decorum kwekers gebruiken massaal zonnepanelen, aardwarmte en restwarmte om kassen te verwarmen.

Decorum duurzaamheid energie en water


Certificaten & gewasbescherming

Decorum kwekers hebben deze boodschap luid en duidelijk gehoord. Het massaal behalen van een MPS of Global GAP certificaat laat zien dat we in daden geloven. Decorum kwekers gebruiken zoveel mogelijke biologische gewasbeschermingsmiddelen en ook natuurlijke middelen (zoals insecten) om ziekten en plagen tegen te gaan. In 2021 zullen alle Decorum kwekers ook een sociaal certificaat behalen. Onze kwekers zorgen voor hun omgeving; mens en natuur.

Decorum duurzaamheid certificaten & gewasbescherming


Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Decorum kwekers hebben oog voor hun omgeving. Ze zijn lokaal betrokken en investeren in de lokale gemeenschap. Van het sponsoren van lokale sportverenigingen tot het bieden van kansen aan werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Van GOVA tot Hofland Flowering Plants en van Moerman Lilium tot Borst Bloembollen… Onze kwekers hebben het hart op de juiste plek zitten. Juist ook voor mensen. Geïnteresseerd wat Decorum kwekers doen voor hun omgeving? Vraag het aan ze en je zult verstelt staan!

Decorum duurzaamheid maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO


Plastic 

Decorum kwekers streven naar het gebuik van zo min mogelijk plastic en niet duurzame materialen. Zo zijn Decorum etiketten al gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic, evenals de potten. Vrijwel alle gebruikte potten bestaan uit 90% gerecycled plastic. Maar Decorum kwekers kijken verder dan verpakkingsmaterialen en potten. Ook plastic trays bestaan uit 90% gerycled plastic.
Decorum duurzaamheid plastic

By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Wat klanten zeggen over hun bestelling..

Ad 17-5-2021 "Geleverde plant in perfecte staat. Op vragen per mail snelle en duidelijke respons."
Dorien 17-5-2021 "De planten van decorum zijn van fantastische kwaliteit evenals de service. Ze reageren super snel en de planten zijn ontzettend mooi"
Florine 17-5-2021 "De plant is van erg goede kwaliteit. Precies zoals op de foto. Perfect."
Sanne 12-5-2021 "Plant kwam netjes in een doos aan. Verder was de plant ook in een hele goede staat! Super blij mee!"
Johan 23-6-2021 "Zeer netjes en goed contact, net en top bedrijf"
Sandra 5-7-2021 "Mijn bestelling werd snel geleverd en de planten zijn heel mooi."
Lees alle reviews op Kiyoh
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.