- De mooiste bloemen en planten zijn Decorum - Te verkrijgen bij de bloemist, het tuincentrum en nu ook online -
Home Duurzaamheid

Duurzaamheid

Decorum is het premium merk van de Nederlandse sierteelt. En dat al sinds 1999. Wat ooit begon als een droom van ambitieuze kwekers, is uitgegroeid tot een sterk merk. Ruim 120 miljoen euro aan Decorum producten worden elk jaar verkocht aan retailers, tuincentra, bloemisten en aan de consument. 

Dankzij herkenbare branding en strenge kwaliteitseisen weet de koper één ding zeker: ik koop een product met de beste kwaliteit. Decorum producten voldoen aan hoge duurzaamheidseisen. Alle Decorum kwekers zijn in bezit van de beste milieucertificaten. 

The earth is what we all have in common

Shop planten 

 

Energie & water

Wees zuinig op mij. Ik ben maar alleen. Dat is een opdracht van moeder natuur. Schonere energie maakt onze wereld beter. De zon en geothermische energie zijn onze grootste vrienden. Alle Decorum kwekers zetten in op energie zuinig produceren. Decorum kwekers gebruiken massaal zonnepanelen, aardwarmte en restwarmte om kassen te verwarmen.

Decorum duurzaamheid energie en water


Certificaten & gewasbescherming

Decorum kwekers hebben deze boodschap luid en duidelijk gehoord. Het massaal behalen van een MPS of Global GAP certificaat laat zien dat we in daden geloven. Decorum kwekers gebruiken zoveel mogelijke biologische gewasbeschermingsmiddelen en ook natuurlijke middelen (zoals insecten) om ziekten en plagen tegen te gaan. In 2021 zullen alle Decorum kwekers ook een sociaal certificaat behalen. Onze kwekers zorgen voor hun omgeving; mens en natuur.

Decorum duurzaamheid certificaten & gewasbescherming


Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Decorum kwekers hebben oog voor hun omgeving. Ze zijn lokaal betrokken en investeren in de lokale gemeenschap. Van het sponsoren van lokale sportverenigingen tot het bieden van kansen aan werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Van GOVA tot Hofland Flowering Plants en van Moerman Lilium tot Borst Bloembollen… Onze kwekers hebben het hart op de juiste plek zitten. Juist ook voor mensen. Geïnteresseerd wat Decorum kwekers doen voor hun omgeving? Vraag het aan ze en je zult verstelt staan!

Decorum duurzaamheid maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO


Plastic 

Decorum kwekers streven naar het gebuik van duurzame materialen. Zo zijn Decorum etiketten al gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic, evenals de potten. Vrijwel alle gebruikte potten bestaan uit 90% gerecycled plastic. Maar Decorum kwekers kijken verder dan verpakkingsmaterialen en potten. Ook plastic trays bestaan uit 90% gerycled plastic.
Decorum duurzaamheid plastic

By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Wat klanten zeggen over hun bestelling..

Debby 14-10-2021 "Ik heb een prachtige plant besteld en bij een vraag over de levering werd ik zo snel en vriendelijk geholpen! Echt top!"
Ruud 15-10-2021 "Zoals het zou moeten: duidelijk met de voorstellingen, betaling, (wat je krijgt voor je geld), kortom eigenlijk niets op aan te merken."
Liza 18-10-2021 "Erg mooie planten en goed geholpen door de klantenservice."
Ahmed 29-09-2021 "Fijne service je word vriendelijke geholpen en tewoord gestaan"
Tim 20-09-2021 "Mijn planten werden snel bezorgd en kwamen goed verpakt aan. Ik ben tevreden!"
Willem 20-09-2021 "Een paar mooie planten besteld die goed verpakt geleverd werden! Goed bezig Decorum"
Lees alle reviews op Kiyoh
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.