- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Twinning is Winning
Twinning is winning

Twinning in winning


Samen heb je dubbel zoveel plezier. Voor onze planten is dat niet anders. Ze komen daarom ook graag met zijn twee en de prijs is ook nog eens extra voordelig. Een mooie manier om je woning meer leven en gezelligheid in te blazen of maak jij liever een dierbare blij?
 

Dracaena Surculosa

De botanische naam Dracaena is afgeleid van het Griekse ‘drakaina’, wat vrouwtjesdraak betekent. Die naam dankt deze temperamentvolle dame aan het helderrode hars, oftewel drakenbloed, dat enkele soorten produceren.

Het zou kunnen impliceren dat ze moeilijk te temmen is, maar niets is minder waar, gelukkig!  Deze robuuste kamerplant kan absoluut tegen een stootje!
 

Epripremnum of Scindapsus

 
De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus. Deze prachtige plant is er in vele soorten en maten en hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een luchtzuiverende werking. Het leuke aan de Scindapsus is dat hij slierten maakt waar de bladeren aan zitten. Daardoor kun je de plant laten klimmen langs een stammetje of ophangen als hangplant. En zeg nou zelf, met z’n 2en zijn ze toch nog leuker! 
 

Spathiphyllum of Lepelplant


De Lepelplant wordt ook wel Spathiphyllum genoemd. Een hele mond vol hè? Lepelplant is veel makkelijker! En logischer, want de witte bloemen hebben een lepelvorm. �

De Lepelplant komt van oorsprong uit de Amazone waar ontdekkingsreizigers de plant vandaan hebben meegenomen. Wanneer hij te weinig water krijgt, dan laat hij het merken door slap te hangen, handig!

Ook deze kanjer is sterk luchtzuiverend!

 
 
Website
Facebook
InstagramBy Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies