- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Montis Mania Philodendron Specialist

Bijzondere Groene Toppers Alert! 

Het is Montis Mania in onze webshop! Montis wat? Montis Mania! Onze kweker Montis heeft een prachtige collectie met veel verschillende Philodendrons, waarmee je nu extra voordelig mee kan kennismaken. Kwekers Nico en Niels hebben een doel: de beste en mooiste planten leveren aan zijn klanten, dit ben jij! Niet alleen de beste planten worden uitgezocht, onze kweker Montis heeft hele bijzondere exemplaren in zijn assortiment die je niet vaak ziet! Maak kennis met de prachtige planten van vader Nico en zoon Niels! Stijl jouw huis met deze bijzondere Philodendrons want dit wil je niet missen!  
Shop nu tijdens de Montis Mania
De grote bladeren van deze Philodendron, die naarmate de plant ouder wordt meer pijlvormig worden, zijn zacht grijsgroen van kleur, waardoor ze bijna een metaalachtige glans krijgen. Daarom worden ze ook wel Silver Sword genoemd. Een echte stoere Urban Jungle beauty. 
Deze Philodendron Minima is perfect voor ieder interieur. Deze plant heeft namelijk het totaalpakket! Naast zijn prachtige grote bladeren en luchtzuiverende werking, is het ook nog eens een makkelijke plant omt e verzorgen. En zijn bladeren lijken wel wat op die van een monstera :-).
 
Je zou denken dat iemand elk glimmend blad van deze prachtige, niet klimmende Philodendron met de hand heeft gepolijst. De brede, dikke donkergroene bladeren staan op stevige roodachtige stengels. Super gaaf! 
Philodendron Congo Apple komt oorspronkelijk uit Colombia en deze nieuwste designer variëteit heeft (heel schattig) de naam "Apple" gekregen. Ze is gemakkelijk te verzorgen en houd van klimmen!
Philodendron weetje
De Philodendron is een luchtzuiverende kamerplant en daarnaast functioneert de plant als een natuurlijke luchtverfrisser. De Philodendron neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen en af te breken in zijn wortels. De Philodendron maakt de lucht gezonder door CO2 om te zetten in zuurstof. Tevens verbetert de luchtvochtigheid door het regulerend verdampingsproces. Dus deze plant is niet alleen prachtig, maar ook nuttig!
Toch liever een andere groene rakker? Klik hier!
 
Website
Facebook
Instagram
 By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies