- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Lekker laten hangen
Onze tips voor een mooie plek voor jouw hangers

Lekker laten hangen �


We hebben allemaal een plant in huis staan, maar heb jij ook een plant hangen? Deze plant zie je minder vaak voorbij ‘hangen’... Soms kan het wel eens lastig zijn om een geschikt plekje te vinden voor een (nieuwe ) plant. Laat je niet tegenhouden, want voor hangplanten is altijd plek! In deze blog vertellen wij graag hoe je jouw hangplanten lekker kan laten hangen, lees je mee? 
 
 
By Decorum tips voor een mooie plek voor jouw hangers

Wil je liever geen gaten in het plafond? Hang de plant dan op aan een gordijnrails. Vlakbij het raam krijgen ze gelijk ook nog lekker wat licht! Wat ook een mooie plek is om de lokken van je plant te bewonderen, is op een hoek van de kast of plank. Je kan ook een haak ophangen aan de bovenkant van je raamkozijn waaraan je je hangplant kan hangen. 
 
Voor de echte creabea’s onder ons, is een touw of tak spannen tussen 2 hangende lampen en daartussen je hangplanten ophangen, ook zo gedaan!

Toch liever dichter bij de grond? Elke (hang)plant kan dit ook! Poot de plant dan in een hogere pot met pootjes. De lange bladeren geven een prachtig effect in combinatie met andere planten!

Ben je nog niet overtuigd na het lezen van bovenstaande tips? Stop dan met twijfelen en boor dat gat maar in je plafond! 
 
Tip van de kweker
Een tip van onze hangplanten kweker Chris van den Heuvel: ‘ Nu het weer wat kouder word buiten, gaat de verwarming weer aan. Let op dat je je hangplant niet aan de radiator hangt als de verwarming staat te loeien. Dan kan je hangplant uitdrogen en geniet je er minder lang van!’ 
~ Chris van Hillplant

Klik hier voor meer kwekersverhalen
van By Decorum
 

Heb jij nog tips voor ons? Dan horen we het graag! Deel jouw tip met foto via de mail óf tag ons op Facebook of Instagram.

 
Website
Facebook
InstagramBy Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies