- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Kersttoppers
All I want for Christmas.....
Website
Facebook
Instagram

Breng de kerstsfeer in huis

 
Wij hopen dat jij, desondanks deze gekke tijd, allemaal een warme tijd tegemoet gaat. Met onze bloemen en planten haal je met of zonder een kerstboom gemakkelijk sfeer in huis. Kies jij voor klassiek rood, winters wit of misschien wel voor kleur?

Hoeveel ‘groene’ en ‘bloeiende’ vrienden jij uitnodigt over de vloer dat maakt niet uit. Hoe meer, hoe gezelliger! Een goed excuus om (meer) prachtige bloemen en planten in huis te halen. Voor welke plant maak jij plaats en verwelkom jij met open armen?
 
 
Shinende Anthurium

De Anthurium brengt levendigheid in ieder interieur en glimt van geluk als hij van jou een licht plekje krijgt. De plant is geliefd door zijn glimmende groene blad, zijn kleurige schutbladeren en hartvormige bloemen.

Leuk weetje: de Anthurium komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika. Hier werd hij in 1857 met de Oostenrijkse arts en botanicus Dr. Karl van Scherzer ontdekt. Inmiddels kennen we meer dan 500 soorten en heeft hij wereldwijd fans. Niet alleen vanwege het mooie uiterlijk, maar ook omdat hij zo makkelijk te onderhouden is!

Bekijk onze Anthurium hier.
 
Popiejopie Spathiphyllum 

Het is onmogelijk om de Spathiphyllum te verdrinken, schenk dus maar een goed glaasje in. De Spathiphyllum kan namelijk goed tegen een vochtige grond en staat niet graag lang droog.

Het is een populaire plant en dat is niet zonder reden; het contrast tussen de witte schutbladeren en het frisgroene blad is werkelijk prachtig. 

De witte bloemen hebben zelfs wat weg van de vorm van een lepel. � Hij eet dan ook graag een hapje mee.
Eén van de belangrijkste kenmerken van de Spathiphyllum is wel dat hij zeer luchtzuiverend is, hij staat zelfs in de top 10 van meest luchtzuiverende planten ter wereld! Daarnaast is hij erg makkelijk te onderhouden en past hij bij elk type pot én in elk interieur.

Bekijk onze Spathiphyllum hier. 
 

Deel een foto van jouw kerstoppers met ons! Dit kan via de mail óf tag ons op Facebook of Instagram. #ByDecorum

 By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies