- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Kerstboom eruit, kamerplant erin!
Vul de leegte op met planten 

Kerstboom eruit, kamerplant erin


Heb jij de kerstboom al naar buiten gesleept? Zijn er meer naalden om de grond te vinden dan aan de boom? Óf kan jij (nog) geen afscheid nemen van de gezellige sfeer die een kerstboom in huis brengt?
Wees niet bang dat je huis leeg zal aanvoelen…Breng de sfeer terug!

Kerstboom eruit, kamerplant erin.
 
 
Alocasia Portadora

Wat dacht je van een Alocasia? Deze plant is helemaal hip op het moment! En dat vinden wij niet zo gek... naast het opvallende glimmende blad met prachtige tekeningen zijn de bladeren ook nog eens ENORM!

Wist je dat de Alocasia ook wel olifantsoor genoemd wordt? Dit komt vanwege zijn grote bladeren die op het oor van een olifant lijken.

Bekijk al onze Alocasia's hier
Alleen de beste planten en bloemen worden geselecteerd voor het merk Decorum. Onze kwekers hebben een grote passie voor planten en bloemen. Het Decorum kwaliteitslabel is onze belofte dat alle producten van premium kwaliteit zijn en je er daarom langer van kan genieten.
 
Website
Facebook
InstagramBy Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies