- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Green Friday
100% vers van de kweker

The earth is what we all have in common 


Wij maken Black Friday graag wat groener en daarom toveren wij deze dag graag samen met jou om naar Green Friday! 
Bizarre kortingen leiden tot overconsumptie en zorgt voor een negatieve impact op het milieu. Dit terwijl onze kwekers zich juist richten op duurzaamheid. Daarom voldoen de planten van By Decorum aan hoge duurzaamheidseisen. Een stuk leuker shoppen, al zeggen wij zelf....  Check hier onze duurzame planten

The earth is what we all have in common 
Alle Decorum kwekers zijn in bezit van de beste milieucertificaten, produceren energie zuinig en gebruiken massaal zonnepanelen, aardwarmte en restwarmte om kassen te verwarmen. Ook streven onze kwekers naar het gebruik van duurzame materialen en biologische gewasbeschermingsmiddelen, zoals insecten om ziektes en plagen tegen te gaan. Lees hier meer over duurzaamheid

Green Friday en Honey Highway
Met de actie van Green Friday steunen wij ook Trees for All, een organisatie die bomen plant in en buiten Nederland. Zij leveren een positieve bijdrage aan het klimaat door bomen te planten in Nederland en daarbuiten. En dat vinden wij super! De natuur gaat ons aan het hart. Daarom omarmen wij ook Honey Highway, zij redden de bij in Nederland door meer bloemen te zaaien langs o.a. (snel)wegen, dijken en bermen. 

Ga jij ook op Groen op Green Friday? 
 
 
Website
Facebook
InstagramBy Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies