- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Begin jij dit jaar helemaal Feng Shui?
Helemaal in balans

Begin jij dit jaar helemaal Feng Shui?

 
Feng Shui is een oude, meer dan 3000 jaar, filosofie over hoe je gevoel en je geluk wordt beïnvloed door je (leef)omgeving. Door de natuur in huis te halen, zoals planten, creëer je positieve energie en harmonie in huis. Te gek toch!? Hieronder delen wij een aantal planten die jouw Feng Shui positief kunnen beïnvloeden.
 
Varen

Naast de luchtzuiverende werking zorgen varens ook nog eens voor een speelse sfeer. Een hangplant staat ook goed op de kast of in een hoge pot, zo zwiert een varen gelukzalig rond. En volgens de Feng Shui filosofie geeft de varen je meer balans in je leven en zorgt deze plant er voor dat je je comfortabel voelt in huis. Nog meer redenen dat deze plant onmisbaar is in huis .

Bekijk al onze varens hier
 
Sansevieria 

De Sansevieria wordt ook wel vrouwentong genoemd en brengt meer kracht en bescherming in je leven. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien een heuse comeback kid. Want de Sansevieria is weer helemaal hip! Mooi, makkelijk en daarmee zeer geschikt voor iedereen die wel van groen houdt, maar nogal nonchalant met de gieter omgaat. �

Bekijk al onze Sansevieria's hier
 
Philodendron

De Philodendron is een opvallende kamerplant en dit komt vooral door de prachtige, stevige bladeren. Hoewel de Philodendron een tropische plant is, doet hij het erg goed in de woonkamer. 
Verwelkom jij de Philodendron met open armen? Met zijn hartvormige bladeren zorgt deze plant voor meer liefde in je leven en dat kan nooit kwaad. 

Bekijk al onze Philodendrons hier
 

Wist jij dat wij regelmatig samenwerkingen hebben met winacties? Houd onze Facebook en Instagram goed in de gaten #ByDecorum

 
Website
Facebook
InstagramBy Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies