- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Blogs Kleine en grote drinkers
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Hoeveel water heeft jouw plant nodig?

Kleine en grote drinkers

 
Weet jij hoeveel water iedere plant nodig heeft? Geen probleem als je antwoord hierop "nee" is. Onze kwekers hebben een selectie gemaakt van planten die weinig, gemiddeld en veel water nodig hebben. Lekker makkelijk. Hoef jij alleen een mooie plant uit te kiezen! Ook al wordt dat dan misschien wel moeilijk, want ja, mooi zijn ze allemaal! 
Lees hier onze tips!
 
Weinig waterbehoefte

De Vrouwentong, zoals de Sansevieria ook wordt genoemd, is klassiek, maar ook hip en stijlvol. Het is hoe dan ook een aandachttrekker. De plant is sterk en heeft zeer weinig verzorging nodig. Ook leuk dus als je geen groene vingers hebt.

Bekijk hier alle planten die weinig water nodig hebben.
 
Kamerplanten met normale dorst

Wanneer de Polyscias geel blad krijgt is dit een teken dat de plant te veel water, of te weinig licht ontvangt. Zet hem vooral op een lichte plaats en geef de Polyscias gemiddeld water, ongeveer één keer per week is genoeg. 

Bekijk hier alle planten die gemiddeld vaak water nodig hebben.
 
Dorstige planten

De Kentia behoort tot één van de meest dorstige planten. Je kunt het best één keer per week je Kentia palm (veel) water geven. De Kentia palm houdt van vochtige wortels. De hoeveelheid water die je jouw Howea Forsteriana kunt geven is afhankelijk van de temperatuur en de potmaat. Hoe hoger de temperatuur en hoe groter de pot, hoe meer water je mag geven. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is. De potgrond mag nooit uitdrogen.

Bekijk hier alle planten die veel water nodig hebben.
 
Ps. Woensdag 22 maart is het nationale wereld waterdag. Wist je dat planten dol zijn op regenwater door de extra mineralen die regenwater bevat!? Maar ook Spa Rood geeft je plant een echte boost! Door de bubbels kan je plant het water beter opnemen. 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Deze e-mail is verstuurd door By Decorum.

Decorum Company
Europa 1 | 2672 ZX Naaldwijk
info@bydecorum.nl

Levering zolang de voorraad strekt en volgens onze algemene voorwaarden.

Toch liever geen e-mails ontvangen? Klik hier om je af te melden.


Weergave:
 

By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies