- De mooiste bloemen en planten komen van Decorum - Shop ze nu ook online! -
Home Boeketten
Filter
Filter resultaten
0
Onbeperkt
ø 0
ø
Resultaten
Boeketten kopen? Met een van de seizoensboeketten van by Decorum maak je een statement in je ruimte of verras iemand met een mooie bos bloemen.


Weergave:
 

Boeket bloemen kopen?

Iedere bloem in de veldboeketten van by Decorum is een topbloem. Koop hier de een veldboeket of plukboeket van uitstekend kwaliteit en verras altijd met seizoensbloemen. 

  • Waarom is een veldboeket zo hip? Veldboeketten zien we overal in tv reclames tot bij de lokale bloemist zien we dat steeds meer veldboeketten worden verkocht.
  • Wat is een veldboeket.. Veldboeketten zijn bossen bloemen waarin bloemen los gebonden zijn en waarin bloemen in lengte van elkaar verschillen. Deze veldboeketten bestaat vooral uit bloemen waarin iedere bloem zijn eigen pracht laat zien.
  • Uit welke bloemen bestaat een veldboeket.. Veldboeketten bestaan vooral uit seizoensbloemen. Bij beschikbaarheid bestaat een veldboeket uit de volgende bloemen:


By Decorum koop je met zekerheid

Icon Icon Gratis verzending
Icon Icon Vers van de kweker
Icon Icon 100% versgarantie
Icon Icon Uitstekend beoordeeld

Bestel altijd 100% vers bij de kweker

Maak kennis met Decorum! Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn wij de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in alle bloemen en planten van onze eigen Nederlandse kwekers.

Zo maken we potten van gerecycled plastic, gebruiken we hernieuwbare energie om onze kassen te verwarmen, investeren we continu in innovaties om de wereld duurzamer te maken, herbruiken we zelfs water en zijn onze bloemen en planten echt alleen van de allerbeste kwaliteit. 
 
Lees ons verhaal
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
Chat via WhatsApp Chat
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies